Recull de premsa

Avui penjo una sèrie de vincles amb mitjans de comunicació que han publicat alguna notícia o informació de Literat Tours i les rutes que faig.

La primera de les notícies ja apareix al post de 5 d’abril de 2012: Anunci de TV de Literat Tours. És un reportatge que es va poder veure al Canal 33 en l’espai del Club TR3SC.

Una altra de la revista Descobrir, en què parla de diverses rutes: La Barcelona Maçònica, La Barcelona Patriòtica, La Plaça del Diamant, etc.

Aquesta és de El Mundo i parla de la ruta El 22@: La Barcelona del segle XXI. És una entrevista personal amb el rerefons del nou barri que ha nascut a Llevant de la ciutat, a tocar del Fòrum i el Besòs.

La revista Barcelonés ha publicat, amb data de 19 de juny, un article anomenat “Barcelona macabra” en què Literat Tours va col·laborar. En concret, en l’apartat dedicat a la pena de mort i als llocs de la nostra ciutat on s’executava la pena capital. Els autors de l’article -Borja Criado als textos i Ismael Llopis a les fotografies- em van acompanyar durant la ruta de L’espectacle de la pena de mort, basada en el libre del mateix nom de Joan de Déu Domenech (podeu trobar-ne més informació al post de 16 d’abril de 2012). A més, la seva investigació sobre la Barcelona macabra els va portar a altres llocs dels quals ja he parlat aquí, com la Sala Gimbernat de la Reial Acadèmia de Medicina (post de 29 de maig de 2012) o alguns cementiris i fossars.

En fi, disfruteu dels articles i les notícies!

Funció Pública (setembre de 2009)

Sobre l’Àlex

Sóc llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i un lector apassionat. Literat Tours, l’empresa que vaig fundar el 2008, em permet conjugar aquestes dues facetes de la meva vida. Faig rutes i passejades per Barcelona i Catalunya que ajuden a descobrir aspectes nous, desconeguts o curiosos del patrimoni cultural del nostre país.

La meva llista de blogs

Cercar en aquest blog

Segueix-nos per correu-e

Etiquetes

Reserves de rutes

Literat Tours rutes culturals, històriques i literàries per Barcelona i Catalunya.

Literat Tours


Xarxes socials

© Literat Tours. Todos los derechos reservados. Diseñado por IndianWebs.