Jo també vull ser funcionari

Portada del llibre

No, no és pas el meu desig opositar ni convertir-me en un “servidor” de l’Administració. Jo també vull ser funcionari és el títol del nou llibre que ha escrit l’Antònia Carré-Pons i que us recomano de tot cor. Vaig treballar amb l’Antònia al Departament d’Ensenyament i us puc assegurar que res del que escriu és inventat, fals o exagerat. En puc donar fe!

Àgil, entretingut, àcid i corrosiu quan toca, ben documentat i encara més ben escrit, aquest llibre fa un repàs de l’insondable món del funcionariat. Hi desfilen un munt de personatges -patètics els uns, grimpaires els altres, creïbles tots- que us faran riure i, el més important, que us faran pensar. De ben segur que no us deixarà indiferents!

Us poso un vincle amb una entrevista amb l’Antònia Carré-Pons a El Singular Digital i un vídeo en què l’Antònia explica la seva novel·la.

Això sí, si decidiu regalar-lo a algun funcionari (amic, familiar, cap a la feina, etc.), assegureu-vos que tingui molt sentit de l’humor. El necessitarà!

Sobre l’Àlex

Sóc llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i un lector apassionat. Literat Tours, l’empresa que vaig fundar el 2008, em permet conjugar aquestes dues facetes de la meva vida. Faig rutes i passejades per Barcelona i Catalunya que ajuden a descobrir aspectes nous, desconeguts o curiosos del patrimoni cultural del nostre país.

La meva llista de blogs

Cercar en aquest blog

Segueix-nos per correu-e

Etiquetes

Reserves de rutes

Literat Tours rutes culturals, històriques i literàries per Barcelona i Catalunya.

Literat Tours


Xarxes socials

© Literat Tours. Todos los derechos reservados. Diseñado por IndianWebs.