V Concurs de relat curt Premi Sebastián Tabernero

Finalment, ja el tenim disponible!
Ja ha sortit el llibre on apareix el meu relat La recompensa, guanyador del V Concurs de relat curt Premi Sebastián Tabernero. A més del meu relat, hi apareixen els finalistes del concurs, la qualitat dels quals augmenta el valor del premi concedit. Podeu veure la crònica i imatges de la gala de lliurament del Premi aquí
Podeu encarregar el vostre exemplar aquí.
Disfruteu-lo!

Sobre l’Àlex

Sóc llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i un lector apassionat. Literat Tours, l’empresa que vaig fundar el 2008, em permet conjugar aquestes dues facetes de la meva vida. Faig rutes i passejades per Barcelona i Catalunya que ajuden a descobrir aspectes nous, desconeguts o curiosos del patrimoni cultural del nostre país.

La meva llista de blogs

Cercar en aquest blog

Segueix-nos per correu-e

Etiquetes

Reserves de rutes

Literat Tours rutes culturals, històriques i literàries per Barcelona i Catalunya.

Literat Tours


Xarxes socials

© Literat Tours. Todos los derechos reservados. Diseñado por IndianWebs.