D’entrada…

Començo amb certa recança i por aquest blog. No n’entenc gaire, francament, i no sé com me’n sortiré. La meva intenció és parlar de la meva feina, de Literat Tours, de les rutes i passejades que faig per Barcelona i Catalunya. Totes les he dissenyat, documentat i treballat jo; la majoria són originals meves i de totes me’n sento especialment orgullós. Aquesta feina em permet conjugar bona part de les meves aficions i gustos: els llibres i la lectura, les biblioteques i la feina de documentació, la feina de cara al públic (escolar o adult), la investigació, la recerca i la posta del dia constant…

La foto la vaig fer jo mateix, ja fa temps, amb una petita selecció d’alguns dels llibres de la meva biblioteca relacionats amb Barcelona i Catalunya. Val a dir que avui, en tinc força més, d’aquest tema!

Sobre l’Àlex

Sóc llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i un lector apassionat. Literat Tours, l’empresa que vaig fundar el 2008, em permet conjugar aquestes dues facetes de la meva vida. Faig rutes i passejades per Barcelona i Catalunya que ajuden a descobrir aspectes nous, desconeguts o curiosos del patrimoni cultural del nostre país.

La meva llista de blogs

Cercar en aquest blog

Segueix-nos per correu-e

Etiquetes

Reserves de rutes

Literat Tours rutes culturals, històriques i literàries per Barcelona i Catalunya.

Literat Tours


Xarxes socials

© Literat Tours. Todos los derechos reservados. Diseñado por IndianWebs.